Optimistjolle

Holmen Marine AS representerer OnePlus med regatta- og trenings-optimist-joller. Mast og utstyr får vi levert fra Optiparts. Vi leverer også Regatta IODA – PE-Trening/skole – Trener RIB fra Tiger Marine.

Vi har levert Optimister til seilforeninger i over 10 år. Nå har vi satt sammen pakker til pakkepris vi tør påstå ingen andre kan klare fritt levert vårt lager på Nesbru i Asker kommune utenfor Oslo.

Våre pakkepriser er basert på at vi kan bestille minimum 60 båter. Får vi færre ordre fra Seilforeninger kan vi ikke klare disse prisene fordi sjøfrakt-prisene fra østen er fryktelig høye. Derfor koster våre pakkepriser dessverre over kr. 2.000.- mer enn hva de gjorde før pandemien startet.

Alle våre båter er pakket i kartong. Prisen er gyldig frem til 30.mars 2022.

Trenings-joller

OnePlus Optimist Trainer er en treningsoptimist i 3-lags polyethylen. Denne er utviklet av og for seilskoler og -foreninger. Spesiell oppmerksomhet er viet lyd, solid konstruksjon, stabilitet og seile-egenskaper. Skrogformen er identisk med konkurransebåtene. Disse båtene har en stor cockpit som gir god plass til to barn.

Ekstra forsterkninger er brukt på baugkonstruksjonen, mastfoten og roropphenget. Dette har vi gjort for å bedre sikkerheten. En kraftig pvc-skjermprofil er montert på dekkskantene og ekstra kraftige profiler til baugen.

Båten er utviklet for seilere med en vekt på maksimalt 60 kilo. Dette er kanskje den aller beste båten i verden for nybegynnere.

Med de riktige grunnleggende ferdighetene utviklet vil den legge til rette for rask fremgang i seiling som sport.

Båten kan også brukes til regattaer på kretsnivå.

Konkurranse-joller

Holmen Marine AS leverer IODA klasset regatta-optimist fra One Plus Boat.

Optimistjollen ble opprinnelig designet av Mr. Clark Mills i 1947. Optimisten er den eneste seilbåten spesielt designet for barn opptil 15 år. Med optimisten kan barn lære det mest essensielle ved seiling uten fare eller frykt

Optimist-jollen er blitt verdensstandarden for den som starter seilerkarrieren eller for den erfarne konkurranseseileren.

Det er også den største og raskest voksende racingklassen i verden med over 300 000 skrog bygget over hele verden.

Hvorfor OnePlus-båter?

Vårt selskap har produsert optimistjoller og levert reparasjonstjenester under konkurranser i mer enn 15 år.

Gjennom å kombinere tusen års håndverkshistorie med verdens beste materialer fra verden over leverer One Plus Boat de beste kvalitetsbåtene i verden til en rimelig pris.

OnePlus Boat ble grunnlagt av Ellen Jiao. Selskapet har siden 2008 levert regatta-optimister til flere store mesterskap.