Spesialisten på oppblåsbare spabad

SWT

SWT er mer brukervennlig for de som bader og komponenter som filterpumpe etc.

Vi har siden sist høst så langt levert ut over 300 sett SWT og kundene er kjempefornøyde å slippe klor og alle de andre kjemikaliene.

Vi leverer istedenfor følgende: SWT Spa, pH+ og digital pH måler for å måle nøyaktig pH verdien i badet ditt (du har normalt ikke behov for Antiklor og pH minus).  Se vedlegg.

 La vannet først varme seg opp til ca. 37 grader før du tar litt vann i et glass sjekker vannet med pH måleren for å måle pH verdien som bør ligge på 7,2-7,6.

Hvis pH verdien er for lav tilsetter du 100ml av den hvite flasken som inneholder totalt 600ml.

Ved å tilsette 100ml får du opp pH verdien med ca. 0,2 Tilsett så SWT Spa slik som i vedlagte info.

2 MÅLEBEGER HVIS BADET DITT ER TIL 4 PERSONER OG 3 HVIS DET ER TIL 6 PERSONER.

pH verdien sjekkes igjen neste dag. Det er viktig for din egen velvære at pH verdien blir riktig.

SWT - Science Water Treatment - SPA

Holmen Marine spesial pakkepris til oppblåsbare transportable spa bad koster kun kr. 900.- inneholder: SWT Spa, SWT pH+ og SWT digitale pH måler. Mer nøyaktig kan du ikke måle pH!

SWT SPA er et unikt system som gir rent vann lenge og helt uten klor!

SWT Spa er dobbelt så drøy som konkurrentene som hevder at de har et klorfritt produkt.
Visse fungerer ikke uten klor, så en må faktisk tilsettes klor for å fungere og varer da i 12 uker, mens SWT Spa tilsettes kun hver 14 dag og hvis du er på reise og spabadet står uten tilsyn i 4-6uker, tilsetter du kun 80ml etter at du har sjekket vannkvaliteten. Hvis spabadet benyttes lite kan det tilsettes noe mindre av SWT Spa.

Det er viktig at all klor er borte fra vannet og vi anbefaler da at en tilsetter 150ml Antiklor til oppblåsbare spa bad fra 700 – 1200 liter.
Hell 150ml antiklor i en rengjort brusplastflaske med skrukork og tilsettes vann slik at du kan ryste flaske så det løser seg opp i vann før du heller det i ditt oppblåsbare spa bad.
La dette virke i spabadet over natten mens spabadet står på med varme slik at alle steder hvor det finnes klor som i filterpumpe og varmeelement forsvinner.
Ta gjerne ut filteret og rengjør dette i en bøtte med vann hvor du tilsetter litt Antiklor i vannet for at filteret skal blir helt fritt for klor.

Neste morgen kan du velge om du vil skifte vann eller hvis vannet er ok tilsetter du 40ml (2 målebeger) SWT Spa i vannet og sjekker med den digitale pH måleren om du skal tilsette noe pH+ eller pH-, SWT fungerer best om du har et pH på rundt 7.2 til 7.6.
Hvis du måler pH verdier over 8.0 i det kommunale vannet må du tilsette pH minus.
Hvis ikke vil SWT Spa ikke fungere slik det skal og vannet kan skifte farge!
Det er viktig at du kun benytter SWT PH+/PH- da andre produkter ikke er kompatible mot SWT Spa. Det bør ikke benyttes andre kjemikalier eller tilsettes noe annet i vannet fordi da fungere ikke SWT Spa optimalt med å drepe alle bakterier i vannet.

SWT Spa 1000ml varer i ca. 8-9mnd. ved daglig eller normalt bruk av et 700-1000 ltr spa bad.

 De små mengdene av SWT som tilsettes et utendørs oppblåsbart spa bad på 800, 1000 liter eller mer, for å oppnå en god klorfri vannkjemi og riktig PH verdi er så utvannet at det gir ingen lukt for de som bader.

VIKTIG: Bruk biocider forsvarlig. Les alltid på etikettinformasjon og vedlagte sikkerhets datablad for alle SWT kjemikalier før bruk.

Kundeinfo: Spørsmål om pris på enkeltprodukter inkl. frakt, vennligst ta kontakt med ricky@holmenmarine.no

SWT produkter

Science Water Treatment-Spa

Kr. 400,00

ENDELIG! Ærligt talt - om du har et spa bad hjemme da vill du vel bare nyte det? Ikke plages av rengjøringen? ikke føler dårlig...

Kjøp nå!

Digital pH måler

Kr. 300,00

SPESIFIKASJONEROmråde: 0,0 - 14.0pH, Oppløsning: 0.1pH, Nøyaktighet: 0.1pH ved 20 grader Celsius, Batterier: 3 x 1.5V, Str:150mmx29mmx20mm,...

Kjøp nå!

SWT Guardian helt uten klor til massasjebad/boblebad/spabad/utebad/basseng/bad/spa bad

Kr. 800,00

SWT SPA set helt uten klor inneholder SWT Science Water Treatment, SWT Oxidizer, SWT pH+, SWT pH- og digital pH måler. Les mer å www.guardson.euog...

Kjøp nå!

SWT Oxidizer

Kr. 200,00

 SWT Oxidiser fjerner vond (innestengt) lukt eller klarner vannet.

Kjøp nå!