Spesialisten på oppblåsbare spabad

SUP

Siden Holmen Marine AS tidligere representerte ORPC – Oriental Recreational Products i Shangai som bla. eier varemerkene Mspa, AM Aqua Marina, Silver Marine og Oblue  - fra 2007 til høsten 2012, før vi selv sa opp avtalen – hadde vi som deres agent solgt titusenvis av spabad og gummibåter. Ja, det var vi som introduserte Mspa, Aqua Marina og Silver Marine og bygget opp varemerkene i Norge.

Tyskland og Spania (Spania var den gangen agent også for Frankrike, Italia, Belgia, Holand og Luxembourg) valgte også å slutte samme året som deres agent. Et generasjonsskifte i ledelsen førte til en uholdbar situasjon for å få dekket reklamasjoner og returer. Vi tapte penger på etter markedet fordi det var så mange reklamasjoner at vi byttet penger den gangen.   
Den nye ledelsen i ORPC er veldig flinke markedsføring og flotte websider.
De forsøker derimot å overbevise sine kunder at de er størst og best i verden hvilket ikke er den fulle sannhet.

Tar en for seg et av deres brands AM Aqua Marina er de også her svært dyktig på markedsføring. Når en leser AM sin tekniske beskrivelser på deres ulike SUP brett, får en forståelsen av at dette er førsteklasses kvalitet og egenskaper til en fornuftig pris. Det er derimot feil.
I følge designer/produsent av Explorer SUP brett har AM Aqua Marina aldri hatt 2-lags PVC på deres SUP brett uansett hvilket av de du velger! Når du leser AM Aqua Marine sine tekniske beskrivelser i deres webside www.aquamarina.com skryter de uhemmet over kvaliteten.
Det er flere Europeiske brukere som konkluderer med at  AM Aqua Marina sine SUP brett ikke har bra nok finish, teknisk kvalitet og egenskapene fordi brettene er laget kun av 1 lags PVC og ikke er tilstrekkelig stive, stabile og spenstige for egenskaper en forventer.
Explorer sine SUP brett har en bedre finish, teknisk kvalitet og egenskaper. De er produsert i det beste dropstich materialet på markedet og de benytter en kraftig 0,7mm 2-lags PVC i 1100 DTEX (styrke). Sammenligner du den synlige finish på limte steder, flater og kanter ser du at Explorer sin lim teknologi og finish er bra!
Explorer stiller svært strenge krav til sine SUP brett og gir 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Alle 2017 modeller av AM Aqua Marina sine SUP brett har kun 1 lag PVC.
Hvordan en ser det? Jo ved å sammenligne vekten fordi 2 –lags SUP brett er tyngre fordi de består av 2 lag PVC med lim. Se Excel vedlegget SUP 2017.
Alle EXPLORER SUP brett har 2-lags PVC.

EXPLORER SUP CONSTRUCION PICTURE

Se filmlinken fra anerkjente Red Paddle som beskriver de ulike kvalitetene enkelt og informativt:

Hvis du ønsker et lettere og billigere SUP brett , som ikke tåler særlig mer enn 15psi trykk, ikke er helt 100% luft tette, ikke stive nok, kan miste formen og stabilitet,  velger du et 1-lags PVC SUP brett.

Hvis du ønsker et dyrere men par kg tyngre stivere sterkere brett, som beholder formen, stabiliteten, 100% luft tett og som ivaretar alle egenskaper med 20psi trykk , velger du et 2-lags PVC SUP brett.

Alle EXPLORER SUP brett (stand up paddle board) er produsert I 2-lags PVC, men selv om produksjonsprisen er meget høyere har vi valgt en fantastisk introduksjons pris i Norge.
Sammenlign brettets størrelse lengde x bredde x tykkelse med andre merker.

Vi gir 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Her ser du noen sammenligninger mot AM Aqua Marina sine iSUP brett i det norske markedet:

SUP 2017 1

Sammenlig kvalitet pa AM Aqua Marina SUP Breeze og EXPLORER Drifter

SUP = STAND UP PADDLE = STÅENDE PADLING

Her finner du noen filmer laget av andre SUP merker, men som gir deg god info for å få full glede av ditt SUP brett:

 
 
 
 
       
           

 

MER OG MER POPULÆRT…

Flere og flere opplever hvor morsomt og fint det er å padle med SUP-brett.

SUP er en veldig kjent aktivitet i mange andre land, og har nå også inntatt Norge for alvor.

Mange forbinder SUP med Hawaii, surfing og høye bølger. Sannheten er at det er vel så morsomt å padle SUP på flatt vann langs kysten, på vann og i innsjøer.

Det trenger ikke å være dyrt å skaffe seg et SUP brett. Holmen Marine AS tilbyr 2-lags SUP brett til en svært hyggelige priser.

SUP passer til unge og eldre og til alle som liker å være ved og på vannet. Du trenger ingen bestemte forhåndskunnskaper for å ta glede av å padle med et SUP brett. Ta en titt på våre filmlinker over.

Vi anbefaler alle som ikke har prøvd å padle SUP å prøve det. Du vil garantert synes at du har gjort et godt kjøp.          

Det er ikke å overdrive å si at SUP øker i popularitet i Norge

Folk padler med SUP overalt. På innsjøer, i elver og langs vår lange kystlinje.

Uansett hva du velger er et stabilt 2-lags EXPLORER brett med sine egenskaper en trygg og fin opplevelse for alle aldre.  

Hvis en vil ha et «allround» SUP brett som hele familien kan bruke bør en velge et brett mellom 290-310cm. Dette er et bra og brett for de fleste. Velger du et lengere EXPLORER iSUP brett stiger prisen fordi de kommer med 2-delers Karbon padleåre.

SUP produkter

SUP ALLROUND BOARD 305X75X10CM

Kampanje
Kr. 2.350,00

SUP ALLROUND BOARD 305X75X10CM i en nydelig blåfarge som passer hele familien. Du står fjellstøtt på antiskli EVA belegg og en...

Kjøp nå!

SUP padlebrett 330x76x14cm

Kampanje
Kr. 2.950,00

SUP BRETT ALLROUND SIZE XL ± 14CM TYKT OG VELDIG STABILT. KR. 3.600.- + FRAKT KR. 350.- ER EN SVÆRT GOD PRIS. SUP ALLROUND BOARD...

Kjøp nå!