Spesialisten på oppblåsbare spabad

Informasjon og brukermanual

Holmen Marine AS,  er importør av Xinlitech og tilbyr topp modellen Eswing-III til kr. 19.990.- (tilsvarende fra Segway koster ca.kr. 55.000.-). Den er pakket veldig godt i en dobbel kartong med kraftige bærehåndtak lxbxh=71x46x60cm. Vekt brutto 58kg.

De vi får inn leveres med av/på bryter, digitalt batteridisplay som viser hvor mange prosent og som skifter farge pluss gir fra seg lydsignal når batteriene kommer under 25% effekt og må lades, fjernkontroll, automatsikring, beskyttelseslokk over ladepluggen, oppbevaringsveske med glidelås på styret, 3 hvite LED lys foran, 3 røde LED bak, sykkelbjelle, hjelm, albue og knebeskyttere samt et refleks kit jeg vedlegger her hjemme med monteringsbilde.

Vi har ulike filmer av denne modellen hvordan den kjøres og kommer straks også med en instruksjons DVD på ca. 5 minutter (for de som slurver med å lese bruksanvisningen) som tar for seg helt fra du mottar kartongen, hvordan du setter den sammen, lader og hvordan du lærer å bruke din Xinlitech og ikke minst vedlikeholde den og batteriene på best mulig måte. Vi sitter på delelager og service og gir 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Vi tar også hjem en prøve av Xinlitech offroad inkl. utstyr til å feste golfbagen som vil koste ut kr. 24.990.- (tilsvarende fra Segway koster ca. kr. 68.000.-) i vår første container som kommer til lager ca. 5.august.

Se også sammenligningsark mot den nest største kinesiske produsenten FREEGO, som selges i Norge.

 

Firmaet Rodin & Co. PÅ Skedsmokorset tilbyr kinesiske Ninebot som kun veier noen og tyve kilo grunnet at de benytter Litium batteri pakke. Men den er laget i plast og er ok på flatt hardt underlag. Ninebot har en annen type fremdrift som støyer og er ikke glad i bakker osv. så den har derfor visse begrensninger sammenlignet med Xinlitech, Freego ofg Segway. http://www.old.rodin.no/rodin_co/frontend/files/CONTENT/Ninebot%20Hefte%20Rodin.pdf

 

Dette er Xinlitech sin beskrivelse av Ninebot når vi spurte dem:

Yes,Ninebot scooter is made in China.

It’s body made of plastic and the motor is wheel hub motor. It is very noise when driving.

And the power is not enough when climb. It only run well on the good road.

And the battery is lithum battery so it is light.

Also the price is very high.

And we can asure our quality is better than Ninebot.

 

Vi blir best på pris og kanskje også på informasjon.

Selv om Segway har masse tilleggsutstyr har også Xinlitech en del tilleggsutstyr.

De fleste kunder vil ikke betale over 30 tusen kroner mer for en selvbalanserende 2 hjuling, uansett om den heter Segway!

 

Vi kommer også med festebraketter ( se vedlegg 01) til et «displayskjold» som er av lett hvit sterk kanal akryl slik som vedlegget xinilitech advertise viser helt til høyre. Finnes det enklere å rimeligere produkt markedsføring/lansering i kjøpesentre, gågater, utenfor sportsarrangementer, messer, flyplasser osv.……? 

Ingen produkter i denne kategorien.