Spesialisten på oppblåsbare spabad

Om oss

Holmen Marine AS, ble startet i 2004.
De første årene solgte vi Northstar Boats sine glassfiberbåter og rib, men markedet viste seg å være veldig vanskelig og selv om båtene fikk gode kritikker uteble resultatene.
Vi så at gummibåter kunne være et spennende marked og etter mye research fikk vi våren 2007 eneagenturet på båter og gummibåter ORPC – Oriental Recreational Products Shanghai av deres båtmerker Silver Marine, Seabo, Aqua Marina. Noen måneder senere fikk vi agenturet på MSpa sine oppblåsbare transportable spabad.
Vi har solgt og spesialprodusert for det norske og svenske markedet over 20tusen gummibåter under merker som North Marine, 7OC, Seabo, Aqua Marine, Silver Marine og over 20tusen MSpa spabad.
Holmen Marine har alltid stilt opp til alle døgnets tider uansett helligdager og ferier og de første to årene av MSpa vare virkelig en prøvelse fordi det var for mye reklamasjoner. Vi «tømte» Europa for spabad for å kunne ta de fra hverandre for å få reservedeler slik at alle fikk raskt hjelp i løpet av timer eller et par dager. Noen ganske få måtte vente maks. 3 uker hvis vi var tomme for reservedeler.
Det var ikke særlig hyggelig å få så mye kjeft 14 timer i døgnet på telefon samt full mailboks hver eneste dag. Selv om vi mistet store kunder klarte vår positivitet og service og «ri stormen av».
Holmen Marine har hele tiden forsøkt å komme med innspill til forbedringer til MSpa, men de har valgt å gå sine egne veier uten å høre på de som har solgt flest MSpa. Når vi så følte at det var et slit å få tak i nok reservedeler og at det var for mange tekniske feil besluttet vi opp avtalen med ORPC (produsenten av MSpa) september 2012.
Holmen Marine inngikk så en eksklusiv avtale for Norden hos Qinxu i Shanghai i september 2012 og har siden den gangen vært med å utvikle våre egne Aqua Spa Nordic spabad for alle årstider med 2 års garanti. Qinxu er fantastisk flink på alle typer gummibåter, oppblåsbar leker, bassenger og airbeds.
Holmen Marine har nå eksklusive rettigheter på Xinli ES-III Escooter / Xinli ES-III Offroad Escooter (tohjulig/ståhjuling/segway). Pris, kvalitet, egenskaper, utstyrsnivå og 2 års garanti gjør oss til et førstevalg.
Holmen Marine er opptatt av brukervennlighet, god produkt informasjon, sikkerhet, forutsigbarhet for våre kunder, som virkelig fortjener at vi stort sett alltid er tilgjengelig på telefon og email. Hvis våre kunder får en god trygg opplevelse av våre produkter gir dette oss en positiv jungeltelegraf. Våre kunder er våre beste ambassadører.
Høsten 2014 kommer vår egendesignede LED Floating Poolbar som får verdens premiere, siden den skal tilbys over hele verden.
Følg med på våre sider på nyheter utover sommeren og høsten 2014.
Takk for oppmerksomheten.
Ricky Kallevig
Daglig Leder
Holmen Marine AS www.holmenmarine.no www.mspanorge.no

Utvalgte produkter